sv
SEK
0
Inga produkter i kundvagnen.
Rensa
0.00 kr
Köp
22.05.2017
Snusfabriken GN Tobacco AB

GN Tobacco vår vision

  • Vi vill ändra tobaksbranschen till en mer öppen och konkurrenskraftig marknad där konsumenten har större frihet och
    fler valmöjligheter att välja sina tobaksprodukter.
  • Vi vill fortsätta att skapa nya och stärka befintliga samarbeten med kunder för att få en övergripande bild där alla vinner, från producent, till återförsäljare, till slutkonsument.
  • Till skillnad från marknadsjättarna vill vi inte binda upp kunder på reglerade avtal, istället vill vi erbjuda ett enklare och mer lönsamt alternativ.
  • Vi låter kvalitet och pris tala för sig.
  • Genom att vara en lyhörd och lärande företagsorganisation som är villig att anpassa sig, så långt som möjligt, till varje kunds specifika krav och behov, erbjuder vi ett långvarigt partnerskap med en personlig relation som har högt till tak och korta beslutstider.

Mer än tio års erfarenhet, 50 olika versioner och smaker, mer än tusen återförsäljare, över en miljon användare, bästa priser på marknaden och 2 helt nya fabriker!

GN Tobacco Sweden AB grundades 2004, då under namnet SNUSAB AB. 2007 slöts ett distributionsavtal med USA’s tredje
största cigarettbolag, Liggett Vector Group, som tog det svenska snuset i sin portfölj, Grand Prix och Tourney lanserades på den amerikanska marknaden 2008. 2009 bytte SNUSAB AB namn till GN Tobacco AB.
Vår toppmoderna fabrik i Enköping tillverkar snus i alla format, Lös, Portion, White, mini portion och mini white portion. Produktionen startade augusti 2014.
Vår andra fabrik i Bispgården byggdes om under 2014 till en ny produktionslinje där vi tillverkar filterhylsor med en kapacitet på 150.000.000 hylsor i månaden.
Våra varumärken Oden’s, Olde Ving, Lenny och Islay whiskysnus ger konsumenten ett brett utbud av valmöjligheter av både
styrka och smak. Ett av GN Tobacco’s mål är att skapa frihet för konsumenten att välja tobaksprodukter i en marknad som annars är karaktäriserad av gamla traditioner och monopolistiskt tänkande. GN Tobacco AB distribuerar idag snus till bl.a. Sverige, Norge, Ryssland, USA och Sydkorea!


Nyheter
Islay Whisky Snus
Ett hantverkssnus med tydlig ren tobakskaraktär. Lagrad i whiskyfat och smaksatt med Islay Whisky. ...
22. 05. 2017
Läs mer
Odens Story
Odin was the son of Bor and the Frost Giantess Bestia, , Odin pined for the day he would ascend ...
22. 05. 2017
Läs mer
Snusfabriken GN Tobacco AB
Mer än tio års erfarenhet, 50 olika versioner och smaker,över en miljon användare, bästa priser...
22. 05. 2017
Läs mer